Продажба, ремонт и поддръжка на компютри, лаптопи, смартфони и таблети

0877 788 688
гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, РУМ Резвая

Условия за доставка

 

“Пи Си Експерт” ЕООД си запазва правото сроковете и наличността на продукти и на доставка да се уточняват по телефон или и-мейл, в момента на обработка на поръчката.

Поръчаната стока се доставя с необходимите документи – фактура за покупката, касова бележка при плащане в брой на куриера, гаранционна карта.

Цените в сайта са в лева и с включен ДДС. В цената на продукта не се включва стойността на доставката и дължимите такси при плащане. Доставката е за сметка на клиента.Потребителят е длъжен да посочи коректен адрес, телефон и имейл за потвърждение на извършената поръчка, за да може тя да бъде изпълнена.

“Пи Си Експерт” ЕООД извършва доставката на стоките само на територията на Република България.
Ако даден продукт не може да бъде доставен до Клиента, ние сме задължени да Ви уведомим.

 

НАЧИН НА ДОСТАВКА:

“Пи Си Експерт” ЕООД доставя стоката до Вас с помощта на куриерски компании: Спиди, Еконт, Интерлогистика и други посочени от Вас
Всеки артикул се доставя с възможност за преглеждане преди заплащане на наложения платеж.
Доставката се извършва в рамките от 24 до 72 часа след поръчката – в зависимост от наличностите и Вашето местоположение.

Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Служител на “Пи Си Експерт” ЕООД ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!