Продажба, ремонт и поддръжка на компютри, лаптопи, смартфони и таблети

0877 788 688
гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, РУМ Резвая

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Prosperity Web Design

Успешно развиваме вашия бизнес


Ние от PC Xpert ще направим нов и модерен дизайн на вашия сайт, защото това ще е първото нещо което прави впечатление на неговите посетители. Независимо дали уеб сайта ви ще е само информационен, фирмен или ще е онлайн магазин той ще бъде разработено специално за вас. Нашата цел е да разберем Вашите бизнес нужди и цели. Правилният уеб дизайн който ще ви предложим ще спомогне до голяма степен за успешното ви представяне в дигиталния свят и удобен за вашите потребители. Ние успешно развиваме вашия бизнес.

Адаптивен уеб дизайн, удобен за мобилни устройства


В последните години търсачките са насочени към оптимизиране на уебсайтовете за мобилните устройства и ние знаем това. Затова нашите предложения винаги са съобразени с последните изисквания и ви предлагаме адаптивен уеб дизайн, еднакво удобен както за настолни компютри и лаптопи така и за смартфони и таблети. Ето защо всички уеб сайтове, които изработваме притежават адаптивен дизайн за работа през мобилни устройства.

Responsive Web Design
Responsive Web Design

Модерен, функционален и лесен за поддържка


PC Xpert ще ви предложим изключително решение за вашия нов уебсайт. Ние ще създадем уеб сайт, който максимално отговаря на изискванията на бизнеса ви. Нашата работа е базирана на активната комуникация с клиента. Използваме най – добрите практики за уеб разработка, както и високо ниво на поддръжка на изработените от нас продукти. Крайният резултат ще бъде модерен, функционален и лесен за поддържане уеб сайт който успешно ще развие вашия бизнес. Доверете се на професионализма.

Редизайн


Ако имате изграден вече уеб сайт, но той е с ниска ефективност и е с морално остарял дизайн ние можем да ви предложим и редизайн. Ще подобрим конкурентноспособността на сайта с най-нови технологии. Свържете се с нас и ще обсъдим вашите нужди и ще ви дадем най-доброто решение. Редизайна може да е с пълна промяна на структурата, адаптивен дизайн, добавяне на нови технологии, нова навигационната система на сайта, нови функционални възможности, съдържанието на сайта. Модернизацията може да бъде и частична, незначителна с леки козметични промени, но съобразени с модерните тенденции. Всичките наши услуги, които предлагаме са насочени към успешното развитие на вашия бизнес.

Prosperity

ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТИ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Адрес: гр. Бургас,
ж.к. М. Рудник, РУМ Резвая


Емайл: webdesign@pcexpert.bg


Тел: 0878 949 727