Продажба, ремонт и поддръжка на компютри, лаптопи, смартфони и таблети

0877 788 688
гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, РУМ Резвая

За нас

“Пи Си Експерт” ЕООД

Магазин за настолни компютри, компютърни компоненти, компютърна периферия, лаптопи, таблети телефони, аксесоари за тях, мрежово оборудване за крайни клиенти. Основната ни цел е да Ви предложим широк избор на търсения от Вас продукт с високо качество, на конкурентна цена, получавайки от нас компетентна консултация.

Чрез сайта можете бързо и лесно да намерите това, което търсите, задавйки точните си критерии по категория, цена, марка, модел и т.н.

Нашата фирма работи с водещи, отвърдени дилъри от сферата, гарантирайки Ви най-високо качество на най-разумна цена.

 

СЕРВИЗ

Екипът на “Пи Си Експерт” ЕООД разбира напълно изключителното значение на добрия, компетентен сервиз за изграждане на взаимно доверие и успешно, дългосрочно партньорство с Вас! Постарали сме се услугите, които предлагаме за гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, да обхващат повечето аспекти на работата с компютри и компютърни мрежи, за Вашата безпроблемна работа, с минимално време на отказ и престои на техниката.

Основните направления в дейността на нашия сервиз са:

Ремонт на настолни, преносими компютри, таблети и телефони (smartphones)

ДИАГНОСТИКАТА е съществена част от всеки ремонт. Тази дейност включва внимателен преглед на системата, тестове на хардуерните компоненти, тестове за стабилност и температурни граници, преглед на софтуера.

ПРОФИЛАКТИКАТА е изключително важна, за да работи Вашата техника дълго и безотказно. Тя включва почистване на системата от прах и замърсяване, както и след заливане с течност, тестове за стабилност на хардуера и температурните му граници; проверка на охлаждащите вентилатори, смазване на лагерите им, при необходимост смяна на вентилаторите или други части с нови, със съгласието на клиента (при заплащане на съответната цена). Препоръчваме профилактиката да се прави поне веднъж годишно, за да се удължи живота на компютъра, да се избегнат навреме евентуални проблеми с компонентите и работата на цялата система.
Смяна на дефектни компоненти и части от мобилния или настолен компютър.

 

Софтуерни услуги

Поддръжката на софтуера е не по-малко важна от поддръжката на хардуера на вашата система. Ние предлагаме голямо разнообразие от софтуерни услуги, включително ИНСТАЛИРАНЕ на операционни системи, приложения, антивирусна защита, диагностика и ПОЧИСТВАНЕ на системата от зловреден софтуер – компютърни вируси и др., обновяване на системния BIOS, инсталиране на драйвери и др.
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на информация. Тази услуга включва възстановяване на изтрита информация, а също така и възстановяване на информация от повреден твърд диск със смяна на неговия контролер.

Обслужване по договор:
Можете да сключите абонаментен договор с нас за цялостно обслужване на информационните системи и мрежи на Вашата фирма или офис.
Това включва и извършване на услугите НА МЯСТО. При интерес от Ваша страна, ще изготвим индивидуална оферта.
Договорът ще включва задължителни периодични посещения на наш специалист, както и консултации по телефон или онлайн.
С този договор ще можете да закупувате компоненти за ъпгрейд или нови системи от нас на преференциални цени.

Изграждане на видеонаблюдение:
Ние можем да осигурим Вашето спокойствие и защитата на Вашия офис, работно място или дом с изграждане на система за видеонаблюдение.
Разбира се, ще осигурим и поддръжката на тази система и нейните компоненти.
Можете да разчитате на опита на нашите специалисти в това важно за Вашия бизнес направление.